Recept

Jag har startat en matblogg på matavvikt.blogspot.com. Kika gärna in där!

"Prinsens korv"

Ursprungligen kommer receptet från Saras Matkasse, men jag har ändrat lite för att passa vår familj bättre. Vi gillade det allihop och kunde aldrig tro att detta enkla recept skulle bli något så pass gott. Det blir 3 lagom stora portioner eller 2 lite större. OBS! Ha i lite senap åt gången om ni inte gillar senapssmaken!

300 gram prinskorv
lite smör att steka i
ett blomkålshuvud
2 paprikor (jag använde röda)
en liten gul lök
1 dl grädde
1,5 dl mjölk
vit maizenaredning
1 msk svensk senap (jag använde Slotts)
2 msk Dijonsenap

Stek prinskorven i lite smör. Lägg i blomkålen, löken och paprikan som är delade i ganska små bitar. Fräs en stund, men låt inte grönsakerna få färg. Blanda i grädde, mjölk och senap och red av med Maizenaredningen. Salta och peppra efter smak. Låt småkoka i några minuter tills grönsakerna är mjuka men inte mosiga och servera med blandad sallad och bulgur eller ris.